Bilkredit

Postboks 157
2860 Søborg
Tlf 70203250

Altid lav rente - også uden udbetaling

Varebiler

Privat anvendelse

Biler på gule-hvide nummerplader til privat anvendelse behandles i princippet på samme måde som biler på hvide nummerplader. Imidlertid skal man forvente, at afviklingsvilkårene for varebiler, der kan karakteriseres som egentlige "kassevogne" vil være anderledes, ligesom de ikke kan finansieres uden udbetaling. Endelig er vi ikke interesseret i at finanisere de helt dyre firehjuls trækkere, der hurtigt falder i værdi.

Erhvervs anvendelse

Vi tulbyder også finansiering af egentlige gulpladebiler til erhverv. Anvendelsen og slidtagen er dog normalt anderledes end biler, der anvendes privat. Vi finansierer ikke varebiler til erhverv uden udbetaling. Til gengæld kan man opnå en rimelig høj finansieringsgrad af bilen efter momsrefusion, hvis man eksempelvis betaler 30% i udbetaling beregnet af bilens købspris inklusiv moms. Udbetalingen minus den efterfølgende momsrefusion bevirker, at omkring 90% af bilens købsåris efter momsrefusionen er finansieret med billånet.

Afviklingsperioden er sat til 5 år for erhvervsbiler. Vor erhvervsfinansiering er derfor en rimelig god konkurrent til leasing. Ved erhvervsfinansiering skal man ikke tænke på overkørte kilometre, restværdier, vanskelige indfrielsesbetingelser og andre indsnævrende forhold.

Quick Links:

 

Kontaktinfo:

Bilkredit - Postboks 157 - 2860 Søborg

tlf 70203250 fax 70203251

Mandag-Fredag: 9:00-16:00
Lørdag og søndag lukket. Ansøgninger kan sendes alle ugens dage.

Find os her:

Bilzonen.dk

 

Kalender: